Kompanija

DYNAIR® – profil kompanije

DYNAIR je osnovana 1986. godine. Za nekoliko godina, zahvaljujući politici razvoja, posvećenosti i entuzijazma, izgradila je kompletan asortiman ventilatora pogodnih za svaku vrstu primjene u civilnim i industrijskim prostorijama čime se uspostavlja u domaćem i inostranstvu tržišta (unutar i van Evrope).

DYNAIR je bio lider u oblasti ventilatorske opreme. Iz ove operacije, DYNAIR je napravio još jedan korak napred, dobivši pristup naprednoj tehnologiji i pravljenjem potrebnih investicija.

DYNAIR nudi svojim kupcima preko 40 proizvodnih linija: aksijalni ventilatori, tornjevi, centrifugalni ventilatori, zatvoreni ventilatori, izmjenjivači toplote, vatrootporne i anti-kiseline verzije, verzije odobrene za visoke temperature, kontrolu brzine i kompletan domet ventilatora. Sve to je ilustrovano u tradicionalnim katalogima i potpuno digitalnoj verziji koja je kompletirana sa tehničkim podacima i stvarnim aplikacijama.

DINAIR garantuje svojim kupcima proizvode koji su rezultat stalne politike istraživanja i razvoja, koristeći komponente vrhunskog kvaliteta koji odgovaraju relevantnim standardima, uz posebnu pažnju posvećenu sigurnosti. Standardne radne procedure sa ispitivanjem i inspekcijom obezbeđuju da se kvalitet nikada ne razlikuje.

Naši proizvodni kapaciteti, proste trgovine za gotove proizvode  i delove, kao i  tehničke i prodajne savete osiguravaju brzu isporuku, a našim  kupacima   posvećeni smo  pre i posle prodaje.